Posted in: digt, lyd og tekst, reklame, satire og sarkasme

Wonder-box succes

26-årige Christine har boet i Kakumena Refugee Camp siden 1996. Hun sætter stor pris på to gaver fra UNHCR familien fik i september 16.

“Min livskvalitet er væsentligt forbedret,” siger Christina. “Ovnen har simpelthen givet mig flere timer i døgnet, jeg  sparer på brændet til hvert eneste måltid, og har mindsket min risiko for åndedrætssygdomme.”

Ovnen sparer 80% brænde. I en familie på 14 ville dagens måltid tage timer at tilberede og forbruge 10kg brænde. “Nu koger vandet på kun 10 minutter,” siger Christina, “og på 40 minutter i the Wonder Box er alt færdigt. Nu har jeg tid til min familie og til mine studier som socialarbejder.”

“Vi har forestået produktionen af over 700 Save80-ovne og distribueret 500 til både flygtningefamilier og til lokalsamfundet”, lyder det fra UNHCR, “Og ikke blot sparer Save80 tid, på madlavning og indsamling af brænde, kvinder og børn har langt færre ubehagelige sammenstød med lokalbefolkningen nu hvor de ikke konstant skal ud efter brænde. Og som bonus er Wonder Box belastningen en klimavenlig løsning!.”

“Vores Save80-ovn kommer med en 8 liter rustfri stålgryde og en varmebesvarende Wonder Box, som gør det muligt at lave mad med helt ned til 250 g træ pr. måltid.”

 

“Jeg behøver ikke konstant 

puste til gløderne for at holde gryden i kog – 

nu jeg har The Wonder Box.”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top