Posted in: 2018, brev, brev, citat, fundet tekst

Fradrag for krudt

Kære …

Vi danskere elsker nytår og fyrværkerisalget er i fuld gang. Vi bruger i Danmark ca. en halv milliard (!) på nytårsknaldet, som fyres af lige om lidt.

Vi har et nytårstilbud til dig, hvor vi garanterer at pengene ikke går op i røg. Du kan nemlig med et enkelt bidrag redde liv til nytår. Og du kan endda stadig nå at få skattefradrag, hvis bare dit bidrag er kommet inden midnat nytårsaften.

Og der er brug for dig: Lige nu overlever 80% af Yemens befolkning på nødhjælp pga. den blodige krig i landet. Vi ser desperate situationer med udsultede børn og familier, der sulter ihjel. Vi gør alt hvad vi kan og leverer mad, medicin, vand og lægehjælp, men behovene er enorme.

For 400. kr. kan man få 4 raketter eller 8 børn kan få mad i en måned.

Til nytår beder vi danskerne om at hjælpe os med at redde liv i de grusomme konflikter, der koster uskyldige børneliv. Vil du spare på krudtet med os?

Rigtig godt nytår til dig og dine!

Hilsen

Røde Kors

PS. Du kan nå skattefradraget endnu! Du får fradrag for alle donationer op til 15.900 kr. inden årsskiftet. Du kan taste dit CPR-nummer, når du donerer, så sker det helt automatisk. Fradragets værdi er ca. 27 %, så hvis du giver 100 kr., sparer du ca. 27 kr. i skat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top