Posted in: digt, erklæring

#17: Se min ejendom, den er hvid som spyttet

Alt hvad jeg ejer er kroppen, er skidtet under min lillefingernegl, er spyttet på min hage, er småkagekrummerne mellem tænderne, er ilten i lungerne, er støvet i næsen, er blodet på mit lår, er klumpen af stearin jeg former som et hjerte og gemmer på din pude 

Alt hvad jeg ejer er frygten og hadet og håbet og vreden og nysgerrigheden og forbløffelsen og euforien og irritationen og nervøsiteten og spændingen og mismodet og dovenskaben og vanviddet og latteren og glæden og glæden og glæden er ikke kun min 

Alt hvad jeg er ejer er kløen kildren snurren summen svulmen stikken sødme svie pirren logiske tankerækker farvenuancer kategorier og søvnen er ikke min 

Alt hvad jeg ejer må jeg bære bort, ingen må berøve mig mit, alt tager jeg med mig herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top